BloggProffs

Högerlårets omkrets större än 60 cm!

I kväll mätte jag högra lårets omkrets högst upp till 60,5 cm. Det innebär att jag på cirka ett halvårs träning har lyckats öka muskelmassan avsevärt. 60 cm är iofs bara en siffra med ett visst givet talsystem och måttsystem. Men det finns inga framgångsrika sprinters i världen som har en låromkrets under 60 cm i alla fall!

Jag var nere på 53 cm som det minsta jag har uppmätt. Det är ytterst få människor i världen som har större låromkrets än 70 cm, om de inte är extremt feta. Förutsättningen är förstås att låren skall vara stora pga muskler, inte fett.

Tyvärr har jag from idag dragit på mig en förkylning, så det lär inte bli mycket träning under de närmaste dagarna.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu