BloggProffs

60 meter sprint

I morse sprang jag 60 meter sprint, trots en viss kvardröjande förkylning i kroppen. Tyvärr hade batterierna tagit slut i min fickbandspelare, så jag kunde inte starta mig själv med inspelade startkommandon. Därför är det svårt att säga någonting om tiderna. Men jag sprang två lopp, av vilka det andra gick snabbast. Jag tog 37 steg i det andra loppet. Tiden var 8,4 sekunder, men som sagt har jag där fuskat bort reaktionstiden på ett oberoende startkommando. Därför kan jag inte räkna detta som ett personbästa. Det enda jag kan säga är att tiderna och loppen ser bra ut. Jag hade önskat att komma ned i 36 steg idag, men det blev inte så. Jag får fila på utrustningen inför nästa löpträning.

Jag går vidare och kör knäböj under de närmaste dagarna. Jag vet att jag kommer att göra en tid under 8,5 sekunder. Frågan är om jag är där redan vid tävlingen i Göteborg i början av december. Det finns också en möjlighet att springa i Örebro i slutet av november.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu