BloggProffs

Misslyckad sprint

På morgonen sprang jag två 60 meterslopp, men det blev helt galet. Golvet skulle rengöras med en speciellt maskin, och jag fick möjlighet att bränna av två lopp ”lite snabbt”, men det blev stressigt och framför allt starterna blev kass. Jag tog 38 steg (!) i båda loppen och gjorde tider runt 9 sekunder med inspelade startkommandon. Jag har ju numera en grundstyrka i benen, så att tider aldrig blir riktigt dåliga. Men dagens insatser kändes ganska bortkastade.

Det blir att återvända till gymmet för mer styrka och spänst. 8,5 sekunder och 36 steg får vänta tills nästa sprintförsök. Men onsdagmorgnar är inget bra för sprint. Då är det golvrengöring…

Kanske skall jag någon gång nästa vecka köra min specifika startträning. Det vore intressant om jag kunde pressa mina tidigare bästatider på 20 meter med inspelade startkommandon efter att ha byggt upp benmuskulaturen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu