BloggProffs

100 meter, 300 meter och rodd

I morse var jag på Kongevi i Kungälv och sprang 100 meter och 300 meter på den bana, där dessa lopp skall gå av stapeln söndagen 25 juli 2017. Det var en fint belägen anläggning i gott skydd från vinden, men det gick ändå inte särskilt snabbt. 100 meter gick på ca 14,7 sekunder och 300 meter på 50,5 sekunder. Jag hade hoppats att komma ned till 14 sekunder på 100 meter respektive kanske 48 sekunder på 300 meter. Antagligen kommer jag att träna ännu en gång under den kommande veckan. Det skall tilläggas att jag inte hade lyckats montera kameran helt perfekt, eftersom inte mållinjen syntes på filmen. Förmodligen vad den strax utanför bilden. Därför var tiden förmodligen något kortare än 50,5 sekunder.

På eftermiddagen rodde jag i 45 minuter med min gummibåt i en sjö. Det blåste, men vinden var inte särskilt stark. Därför gick det att ro under längre tid idag.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu