BloggProffs

Förbryllande resultat på 60 meter

I morse sprang jag tre träningslopp på 60 meter. Resultaten var mycket förbryllande. För det första har jag aldrig använt färre steg på 60 meter än idag! I det tredje loppet tar jag 34,5 steg! Detta skulle man kunna tolka som resultatet av den ”nya” träningen med hängvändningar och höftböj med kabel. Men tiden var inte bra. I de två första loppen mätte jag 9,2 sekunder och i det sista loppet 9,1 sekund. Jag tar alltså 34,5 steg och mäter då mha filmen upp 9,1 sekunder…! Jag har ju nu lärt mig från 60 meter på Stonehill Games att mitt sätt att mäta tiden är en stor underdrift. I det loppet skiljde 0,6 sekunder mellan den officiella tiden och den jag kunde mäta upp från filmen. Om jag skulle lägga till 0,6 sekunder till den snabbaste tiden idag, så skulle det bli 9,7 sekunder. Om det stämmer, så skulle jag alltså kombinera det minsta antalet steg någonsin med en mycket långsam tid. Just nu förstår jag inte detta.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu