BloggProffs

Hängvändningar

I morse gjorde jag 3 set om 3 repetitioner av hängvändningar med belastningen 32 kg (skivor + stång). Det gick bra, men det börjar närma sig nu att detta är tungt och svårt. Jag hade ingen laddning i mobiltelefonen, så det blev ingen film. Men jag skall köra minst en gång till på 32 kg för att göra vikten till min. Vid det allra första lyftet fick jag först inte upp stången.

Vi får se hur högt jag kan komma med denna övning. Det känns att den är viktig för att vara atletisk och explosiv, så jag behöver den helt klart. Men just nu känns det som att kanske 50 kg skulle komma att bli en gräns för mig. Men det är bara att filma och hålla koll på tekniken. Det gäller att få upp stången och komma under den och jobba med utsträckningen av anklar, knän och höfter för att ge stången fart uppåt.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu