BloggProffs

Stående längdhopp och löpning

Idag hoppade jag stående längdhopp med en 30 cm hög häck 52 tum från hopplinjen. Som längst hoppade jag 70 tum, dvs 175 cm. Därmed har jag nu kommit nästan lika långt på en slät grusplan som tidigare i längdhoppsgropen, där man kan hoppa ytterligare någon eller några decimeter. Jag hoppas att kunna hoppa längre än de 177 cm som jag har hoppat i längdhoppsgropen och sedan konvertera detta till åtminstone över 185 cm i längdhoppsgropen nästa vecka.

Målet är att passera 2 meter i stående längdhopp innan tävlingarna under inomhussäsongen drar igång. Det vore kort i förhållande till mina sprintkonkurrenter, men långt för mig och förhoppningsvis någonting som kan förlänga mina sprintsteg naturligt och driva ned 60 meterstiderna under 9 sekunder.

Jag sprang också 500 meter och sprintlöpte 30 meter.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu