BloggProffs

400 meter inomhus gick inte snabbt

Idag provade jag på att springa 400 meter inomhus för att eventuellt lägga till den sträckan i KA2-spelen. De första 200 meter gick mycket snabbt. Det såg ut som under 30 sekunder. Men avslutningen blev mycket seg. På upploppet var jag så stum, så jag nästan gick i mål. Nej, 400 meter är inte moget som tävlingssträcka ännu! Jag låg i flera minuter och försökte återhämta mig efter loppet. För att kunna bemästra 400 meter skall jag sedan efter KA2-spelen börja springa något längre sträckor, tex 600 meter, för att öka uthålligheten. Nu har jag väl en hyfsad fart på de kortare sprintsträckorna, så det är sprintuthållighet som krävs för att orka 400 meter. Vi får sedan se helt enkelt när mitt 400 meter är redo för tävling. Det får ta den tid det tar.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu