BloggProffs

Något snabbare 60 meter

I morse sprang jag 3 träningslopp om 60 meter. Tider och antal steg följer nedan:

Lopp       Tid (s)         Antal steg

1               9,2               36,5

2              9,3                36

3              9,0                35,5

Man ser ju ganska tydligt att man ligger av sig, när man inte har spintlöpt på länge. Det sista loppet är alltid det snabbaste och man putsar också ned antalet steg för varje lopp. Jag hoppade stående längdhopp i söndags och hade träningsuppehåll i går. Från och med i morgon kommer jag att fortsätta mina hängvändningar med sandsäck med målet att nå så hög vikt som möjligt med bibehållen teknik. Nu fick jag åtminstone något slags återkoppling att jag är, om inte snabbare så ändå ungefär lika snabb som förut.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu