BloggProffs

Upphopp från knästående, cross body curls och stående motionscykel trögt motstånd

I morse gjorde jag sex upphopp från knästående. Det gick bra. I stort sett alla upphoppen såg likadana ut. Jag hoppar upp med den mer aggressiva armföringen, håller mig i luften med båda fötterna i 10 eller 13 hundradelar, och till slut landar jag. Det ser betydligt bättre ut nu än för någon vecka sedan, men jag gör ändå övningen med ganska små marginaler, och det hade varit roligt att tydligt hålla sig i luften med båda fötterna upp till kanske 30 hundradelar och komma upp högre ovanför mattan.

Sedan gjorde jag cross body curls, 10 biceps med 10 kg hantel och 10 triceps med 20 kg kabel. Sedan gjorde jag två 60 sekunders stående motionscykel på trögt motstånd. Det var tufft. Det är ett steg tillbaka till ungdomens träning, där man tränar på att uthärda mjölksyra under 60 sekunder. Detta var den enda träning som jag gjorde som ung för att springa 400 meter. Jag tänker mig att göra denna oftare och känna på 400 meter några gånger under sommaren för att se om det är en sträcka som jag skulle kunna tävla på någon gång, antingen under utomhus- eller inomhussäsongen. Träningen hjälper förstås också till inför 200 meter.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu