BloggProffs

Trycka vikt framåt i maskin

Idag har jag testat en maskin, där man sitter och trycker en vikt framåt med båda armarna (eller en arm). Jag provade och lastade på 20 kg, 30 kg, 40 kg och till slut 50 kg. Där började det kännas en del, om än det absolut inte var något max för mig. Faktum är att denna träning kändes riktigt bra! I den maskinen behöver jag inte oroa mig för att ta vikten över huvudet eller att få problem med att ta ned vikten, om den är för tung. Maskinen finns i gymmet på jobbet. Jag kanske skall börja med 50 kg. Sedan är det höjningar med 5 kg åt gången. Det går inte att höja med mindre steg än så. Jag tror faktiskt att denna träning passar mig bättre än både dips och bänkpress. Vi får se!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu