BloggProffs

Enkel explosiv träning

Idag gjorde jag en enkel explosiv träning inomhus med fyra stående längdhopp runt 1,8 meter, två upphopp från knästående och ett antal armhävningar med handklapp. Till helgen blir det VNM i Borås med 100 meter på fredag klockan 14.45, kulstötning på lördag klockan 12.00, 200 meter kl. 14.10 och en eventuell final klockan 16.10. Det verkar vara åtta löpare som går till final. Av de 11 anmälda 200 meterslöparna har jag åttonde bästa årsbästatiden.

På 100 meter och i kulstötning har jag de klart sämsta årsbästanoteringarna. På 100 meter har den näst sämste ett årsbästa på 13,65 sekunder, dvs ungefär en sekund snabbare än mitt. Man kan då hoppas att jag kommer på banan intill denne och därmed får något slags draghjälp. Skillnaden är väl egentligen lite för stor, men mitt enda mål är ju att slå mitt personbästa för M55 från Sävedalsspelen på 14,62 sekunder. Vi får se!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu