BloggProffs

Rask promenad på löpbandet och hex bar bänkpress i power rack, 39 kg

Idag gjorde jag

3 minuter promenad på löpbandet, 6 m/s

3 set om 5 repetitioner av hex bar bänkpress i power rack med belastningen 39 kg

4 minuter promenad på löpbandet, 6 m/s

Det fungerade fint att ersätta crosstrainer med rask promenad på löpbandet, men det får nog bli 4 minuter framöver.

Bänkpressen fungerade också, men det var tungt. Oj, vad jag kommer att behöva ligga stilla på 40 kg under en tid! 40 kg är ju iofs bara ett jämnt tal, men vad jag kan komma ihåg så motsvarar det också mitt personbästa i bänkpress från den enda gång som jag gjorde bänkpress för cirka 25 år sedan. Efter den gången tänkte jag att detta inte är någonting för mig och att jag aldrig mer skulle göra denna övning. Men med hex bar, power rack, blodtryckssänkande övningar och systematiska ökningar på max 1 kg, så har jag förmodligen verktygen för att göra hela denna övning till min.

Men det kommer att ta tid. Tid är ju på sätt och vis det enda jag har inför hösten. Jag tänkte göra den första inomhustävlingen i kulstötning i januari i Karlskrona.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu