BloggProffs

Rask promenad på löpband + hex bar bänkpress i power rack, 41 kg

Idag gjorde jag

4 minuter, 6 km/h löpband

3 set om 5 repetitioner av hex bar bänkpress i power rack med belastningen 41 kg

5 minuter, 6 km/h löpband

Det var tufft att lyfta 41 kg, men det var ett personbästa genom tiderna och en nivå att ligga stilla på under en tid framöver. Någonstans i det andra setet kändes det som att det skulle kunna bli svårt att klara av tre set, men i det tredje setet gick det åter något lättare.

Vi får se under den kommande veckan om dessa 41 kg kommer att börja kännas lättare eller om det är samma som nu. En helt annan svårighet med 41 kg i kombination med min hex bar är att det börjar bli trångt längst ut på stången utanför power racks. När man skall lägga ned stången blir det trångt att placera den, så att det finns en bit tom stång mellan viktskivorna och power rackens ortogonala stänger.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu