BloggProffs

Rask promenad på löpband + hex bar bänkpress i power rack, 43 kg

Idag gjorde jag

4 minuter löpband, 6 km/h

3 set om 5 repetitioner av hex bar bänkpress i power rack med belastningen 43 kg

5 minuter löpband, 6 km/h

Nu är gränsen nådd!

Den femtonde repetitionen av bänkpress gick bara att genomföra med uppbådandet av mina sista krafter. Nu måste jag verkligen ligga stilla på 43 kg inom överskådlig framtid för att göra belastningen till min.

Men det hela är inte överraskande. Varenda gång jag lägger mig under stången gör jag numera personbästa, oavsett ålder. Ingen del av min kropp har bänkpressat på denna nivå tidigare. Även om jag behöver ligga stilla på 43 kg resten av september månad, så är det det bästa just nu. Jag skall också vila från bänkpressen över helgen för att återhämta krafter.

I helgen blir det sålunda ”bara” kulstötning, vilket iofs även det är tufft.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu