BloggProffs

Upphopp från knästående och stående längdhopp

Nu är det dags att komma igång med sprintlöpningen inför inomhussäsongen också! Jag har lagt mycket tid på att bli starkare och stöta kula, och det kommer att bli en hel del fortsatt träning på detta. Men i november/december kommer det att vara en del tävlingar i sprintlöpning, och därför skall jag börja träna nu.

Idag startade jag med att försöka väcka mina slumrande explosiva förmågor med

Tre repetitioner av upphopp från knästående och

Tre repetitioner av stående längdhopp, där det längst hoppet mätte 1,85 meter

Jag var positivt överraskad av dessa övningar. Alla upphopp från knästående blev bra och stående längdhopp blev om inte långt så ändå OK. I veckan blir det dags för sprintlöpning. I början kommer jag att springa 60 meter inomhus, två lopp med bromsskärm och ett utan, utan särskilda tidsambitioner.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu