BloggProffs

Höstens första sprintlöpning

Idag sprang jag två 60 meterslopp. Det kändes innan som att det inte skulle gå att springa överhuvudtaget. Loppen var också långsamma och med många steg, men det gick ändå åt rätt håll från det ena loppet till det andra.

Jag behöver också fixa mitt inspelade startljud, eftersom batteriet var slut i spelaren. Jag startade med eget ljud, och det blir ju inte bra. Därför har jag skattat upp tiderna något.

Lopp       Tid [s]       Antal steg

1               9,5             38

2              9,2             37

Sedan blev jag avbruten av ett gäng pensionärer som skulle in och träna i hallen. Men nu vet jag i fortsättningen på måndagarna att de har tid från klockan 9, men att de ändå kommer in cirka 08.45 som en hord som helt struntar i vad som pågår i hallen.

Jag tror att detta kommer att bli bra framöver. Det gäller främst att få till regelbundenhet i träningen. 1 december går Julklappsjakten med 60 meter för män. Det kan vara ett första tävlingstillfälle att sikta på.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu