BloggProffs

Tre sprintlopp

I kväll sprang jag 60 meter tre gånger. I början gick det riktigt långsamt, och jag tog många steg. Sedan gick det bättre. Men det är en bit kvar till toppformen…

Lopp       Tid [s]      Antal steg     Genomsnittlig steglängd [cm]      Genomsnittlig stegfrekvens [steg/s]

1               9,6            39                   154                                                      4,1

2              9,2            37                    162                                                      4,0

3              9,2            36                   167                                                      3,9

Jag hade ju dels förkylning fram tills för en vecka sedan. Sedan lyckades jag pilla bort en sårskorpa på benet precis innan det första loppet, och det tog åtskilliga minuter och viss blodförlust innan jag fick stopp på blodflödet. Jag har ju heller inte gjort varken marklyft eller hängvändningar. Jag funderar på att redan i kväll anmäla mig till 60 meter i en tävling om tre veckor för att sätta lite press på mig själv att förbättra min sprint. Det är nog den bästa metoden!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu