BloggProffs

Upphopp från knästående och stående längdhopp

Idag var det dags för en uppvärmningsklassiker inför lördagens 60 meterslopp i Julklappsjakten. Först gjorde jag två upphopp från knästående och sedan hoppade jag sex stående längdhopp. Det längsta blev bara 1,80 meter, och jag har legat av mig något, men det var ändå bra att få gjort övningen. Båda övningarna behövs under den här vintern för att möjliggöra snabbare 60 meterslopp!

Nu i slutet av november med tre månader kvar sätter jag upp ett antal djärva men inte orealistiska mål inför IVSM 2019:

Kroppsvikt: 68 kg (inget smörgåsfett, godis, kakor, glass  eller chips etc plus skidåkning tills idealvikten har uppnåtts). I morse vägde jag 72 kg.

Stående längdhopp: 2,10 meter. Idag hoppade jag 1,80 meter.

Hängvändningar med sandsäck: 42 kg. Jag har nu under en längre tid använt 37 kg.

Benpresskast: 140 kg. Senast höjde jag till 130 kg.

60 meter under 9 sekunder. För två veckor sedan sprang jag på 9,43 sekunder. Förra inomhussäsongen sprang jag som snabbast på 9,12 sekunder.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu