BloggProffs

Stående längdhopp med förbättrat resultat

I morse hoppade jag stående längdhopp igen. Länge såg det ut att stanna på 1,80 meter. Jag försökte på olika sätt få till ett längre hopp genom att dra upp knäna, att hoppa högre och att på slutet fälla ned armarna för att få fram fötterna längre. Men ingenting syntes hjälpa. Jag gjorde också ett ”Cannonball chaser” hopp. Men till slut blev det ett längre hopp på 1,89 meter. Det var skönt att känna att det faktiskt gick att hoppa längre. Jag har tittat på statistik på mina stående längdhopp, och det är nog klart att det handlar mycket om att träna ofta för att nå längre hopp. Jag verkar ha en blygsam grundnivå, vilken går att höja genom frekvent träning. Det blir förmodligen stående längdhopp också på tisdag och torsdag. På onsdag tänker jag springa 60 meter igen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu