BloggProffs

60 meter på morgonen

I morse sprang jag tre träningslopp på 60 meter. Tider och antal steg följer:

Lopp    Tid               Antal steg

1           9,2 s             36

2          9,0 s             36

3          9,1 s              35,5

Det var ju ingen direkt succé, men det andra loppet var trots allt ganska snabbt och till synes under 9 sekunder med mitt sätt att mäta (filmat från sidan när man korsar mållinjen och med handknäppt tid från filmen). Jag hade hoppats att mäta 8,9 sekunder idag, men jag får vänta med det riktigt snabba loppet tills på lördag. Detta sätt att mäta ger mer korrekta tider än från filmen tagen efter mållinjen. Den indikerar cirka två tiondelar bättre tid. Därför använder jag den primärt för att studera löpningen och att räkna antalet steg.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu