BloggProffs

Sandbag hang cleans, 27,5 kg

I morse gjorde jag 3 set om 3 repetitioner av sandbag hang cleans med totalt 27,5 kg. Det gick bra. Jag hade inga handskar, så jag fick lite stryk på händerna/underarmarna, men det var inga problem.

Min tanke nu är att genomföra ett var-tredje-dags-system, då jag kör dag 1 med sprintlöpning med bromsskärm och ett avslutande lopp utan bromsskärm. Det stora målet med april månad är att med hjälp av bromsskärmen få upp steglängden i sprintlöpningen. Jag tror att det är helt nödvändigt för att nå under 9 sekunder på 60 meter. Man kan se, tex i går, att jag ständigt ligger på ungefär samma tider och samma antal steg på 60 meter. Dag 2 kan jag sedan köra olika övningar, tex sandbag hang cleans och stående längdhopp. Dag 3 tar jag sedan träningsfritt inför nästa sprintlöpning.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu