BloggProffs

Bullworker, armhävningar med handklapp och sandbag hang cleans

Idag gjorde jag tre set av Bullworker hoppressning med armarna framför kroppen. Då gör jag sju repetitioner av att pressa ihop den upp till mitt max för dagen (nu 160 med den grå medium fjädern), hålla den inpressad och sedan långsamt släppa den igen. Sedan gör jag tio repetitioner där jag bara trycker ihop den och släpper tillbaka. Pauserna mellan seten låter jag vara ganska långa, några minuter.

Idag var denna övning mycket jobbigt. Den isometriska och isotona träningen ger mycket mjölksyra, framför allt för denna övning i biceps. Det gjorde bokstavligt ont långt efter att övningen var klar.

På gräsmattan gjorde jag fem repetitioner av armhävningar med handklapp.

Avslutningsvis gjorde jag tre set om tre repetitioner av hängvändning med sandsäck med vikten 32 kg.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu