BloggProffs

Cyklade hem också

Efter att ha cyklat hem från jobbet också kunde jag sedan jämföra cykel med sparkcykel. Cykel kändes mycket lättare. Man har ju växlar att använda i uppförsbackarna. Man kunde också se på vågen efter cyklingen att minskningen i vikt och fettprocent jämfört med morgnarna var mindre vid cykling än vid sparkcykling. Fettprocentminskningen har aldrig varit mindre än fyra procentenheter med sparkcykeln. Nu var den tre procentenheter.

Men cykel är förstås inte helt dumt det heller. Jag var ganska rejält svett vid hemkomsten och rumpan och knäna tog mer stryk än vid sparkcykling. Nästa vecka kan det bli mer sparkcykling eller cykling till jobbet. Promenad eller joggning är andra möjliga transportsätt.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu