BloggProffs

Heureka och spjutpress

Nu har jag kommit på att jag har gjort övningen för att komma förbi mina problem i bänkpress felaktigt! Jag har pressat mot stillastående i det nedersta läget och inte en bit upp, där stången stannar och jag inte kan komma vidare. Om jag vill ge den övningen en chans, så måste jag göra den från rätt position…!

Idag gjorde jag 5 min löpband, 6 km/h och hex bar bänkpress i power rack med belastningarna 40 kg, 45 kg och 47,5 kg utan problem. Sedan misslyckades jag att få upp 50 kg och 48 kg. Men det ovanstående insåg jag, när jag tittade på film från mina lyft. Här har vi alltså någonting kvar att testa!

Jag avslutade med

3 repetitioner av spjutpress med höger arm med belastningen 15 kg

3 repetitioner av spjutpress med vänster arm med belastningen 15 kg

3 repetitioner av spjutpress med höger arm med belastningen 16 kg

3 repetitioner av spjutpress med höger arm med belastningen 17 kg

1 repetition av spjutpress med höger arm med belastningen 17,5 kg

5 repetitioner av bröstpresskast med belastningen 55 kg

6 minuter löpband, 6 km/h

Tänk att det skulle ta mer än en vecka att komma på att man inte gör en övning riktigt…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu