BloggProffs

Diverse bänkpressövningar

I går gjorde jag diverse bänkpressövningar. Jag inledde med 5 minuter löpband, 6km/h. Sedan testade jag hex bar bänkpress i power rack med 40 kg, 45 kg, 47,5 kg och 50 kg. Det sistnämnda lyckades inte.

Sedan fortsatte jag i power rack med rak stång och testade då ett smalare grepp. Det gick bra upp till 45 kg i alla fall. Sedan testade jag också med en normal greppbredd, och det gick också bra upp till 45 kg.

Sedan gjorde jag

3 set med power rack-stången i samma position, där bänkpressen stannar upp, om

5 repetitioner av hex bar bänkpress i power rack med belastningen 105 kg, dvs isometrisk press

10 repetitioner av hex bar bänkpress i power rack med belastningen 25 kg explosivt

Avslutningsvis 6 minuter löpband, 6 km/h

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu