BloggProffs

Tre sextiometerslopp

I kväll sprang jag 60 meter tre gånger:

Lopp     Tid [s]       Antal steg

1             9,2             37

2            9,1              36

3            9,0             36

Nu var det faktiskt fem veckor sedan som jag gjorde mitt kanske snabbaste 60 meterslopp på träning någonsin. Däremellan har jag sprungit en del 1500 meter på löpband och cyklat fram och tillbaka till jobbet. Samtidigt har jag varit noggrann med att hålla igång mitt studsmattehoppande i mån av en torr studsmatta.

I kväll var det, som vanligt, en utveckling mot snabbare tider och färre steg för varje lopp. Men jag kom inte så långt under 9 sekunder (i denna kontext), så att det kunde räknas som 8,9 sekunder. Jag sprang sålunda något långsammare än för fem veckor sedan. Men annars var det OK. I det första loppet fick jag lite överrotation, så därför blev det något långsammare och något steg extra.

Nu vill jag huvudsakligen studsa mig fram till tävlingen om tre veckor. Förmodligen springer jag något ytterligare lopp över 60 meter och något över 200 meter.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu