BloggProffs

Minitrampolin igen

Idag har jag kört två pass på minitrampolin. Det första passet var på 10 minuter och det andra på 5 minuter. Båda passen var ungefär upplagda på samma sätt. Jag växlade mellan vanliga hopp, hopp med ömsom vänster fot fram, höger fot bak och tvärtom, hopp med fötterna ut och fötterna in växelvis och hopp med höga knäuppdragningar.

Det är påtagligt jobbigt att köra ett pass på minitrampolin. Man blir lite trött, det tar på musklerna i benen och man måste hålla balansen och koordinationen. Så för nu räcker det för mig att köra pass som är cirka 10 minuter långa. Sedan kan man flera pass per dag om man vill. Jag siktar fram emot ett sprinttest på fredag, åtta dagar innan Adventsspelen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu