BloggProffs

Studsmatta

Idag hoppade jag 300 hopp på studsmatta, där vart tredje hopp var med höga knäuppdragningar. Jag hade nu flyttat mitt engagemang från trädgården (där det mest är blött och mörkt vid den här årstiden) till en trampolinpark inomhus. Där var det mjuka studsmattor, precis som i trädgården, vilka gjorde att man inte riskerade alltför hårda stötar. Jag provade också några tiotal hopp på andra mattor. Jag köpte ett månadskort för en månad framåt. Det räcker ju i alla fall för höstens friidrottstävlingar. Jag tänkte kombinera innebandy och bordtennis med studsmatteträning. Efter tävlingen i helgen blir man ju sugen på att se hur långt man kan nå med studsmatteträning. Kommer jag bara ned till 9,20 sekunder eller går det att slå mitt veteranpers på 9,12 sekunder?

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu