BloggProffs

Längdhopp

I kväll hoppade jag sex längdhopp. De fyra första var nästan lika långa, 3 meter. Alla landningar var stela med raka ben. Det femte hoppet blev det bästa med 3,30 meter. Det sista hoppet blev kasst, eftersom jag hoppade med vänsterfoten i plankan och landade på 2,70 meter. Det är som vanligt svårt för mig att träffa plankan bra, eftersom jag är rädd att trampa över. Det blir många undertramp.

Lördag 11 juli skall det vara en veterantävling på Slottsskogsvallen. Jag har anmält mig till 100 meter och längdhopp. Jag avstår kula, höjdhopp och 800 meter. Det skall vara max 40 deltagare, och grenarna skall vara separerade i tid och rum och det skall inte finnas några åskådare. Tävlingen är öppen för M/K35-65. Det blir min första friidrottstävling under Coronapandemin.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu