BloggProffs

Det går långsamt fram, men det går ändå framåt…

Idag sprang jag tre sextiometerslopp. Det gick långsamt, men något snabbare än sist.

Lopp     Tid [s]       Antal steg       Stegfrekvens [steg/sekund]

1             9,4             38                     4,04

2            9,3              37,5                 4,03

3            9,2              37                    4,02

Som synes tog jag nu åter steget (!) över 4 steg/sekund, om än knappt. Det är bara att fortsätta på den inslagna vägen! Om två veckor är det tävling, då på 100 meter och längdhopp. Jag hoppas att det är 100 meter först av dessa två grenar, och det tror jag också att det är. Jag skall springa 100 meter vid ett tillfälle innan tävlingen. Under tiden skall jag nogsamt fortsätta med studsmatta. Jag har fått för mig att minitrampolinen är mer effektiv, eftersom jag använde den nu i våras, när jag gjorde bra resultat. Jag skall också underhålla min hängande sprint, så att jag upprätthåller (och förhoppningsvis förbättrar) min stegfrekvens.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu