BloggProffs

Kettlebell hang clean, 25 kg

Idag gjorde jag 3 set om 3 repetitioner av kettlebell hang clean med en 25 kg kettlebell. Det gick bra. Jag hade hängt en 1 kg viktmanschett runt en 24 kg kettlebell. Men det återstår mycket för att kunna gå hela vägen till tex 32 kg kettlebell! Det är inte säkert att jag kommer att klara det ens under hösten. Det gäller att skynda långsamt.

Jag vill också kontinuerligt göra trampolinhopp, hängande sprint, stående längdhopp, depth jump till stående längdhopp, längdhopp och 60 meter sprint. Alla dessa delar i min träning måste ”hänga med” för att kunna nå långsiktiga resultat. Jag skall också lägga in några längre löpningar för att hålla igång min sprintuthållighet. Det känns lite grand som att mina lopp på 100 meter och 200 meter denna sommar har påverkats av något sämre sprintuthållighet.

Jag har blivit bättre på längdhopp och, faktiskt, sprintstarter, i sommar. I går vann (!) jag faktiskt själva starten mot Jan Erlandsson, Lars Pensjö och Peter Johansson, även om jag avslutade loppet klappuselt i de hårda sidvindarna. Nog för att jag inte har klarat av 400 meter i veteran-comebacken, men 100 meter och 200 meter måste jag ju klara av!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu