BloggProffs

Vibrationsplatta, flowtank, sidplanka, viktbyxor och 200 meter

I fredags gjorde jag övningar på en vibrationsplatta för i stort sett alla muskler. Det var en rejäl genomträning, men den tog ingenting på fettprocenten till dagen efter.

På lördagen körde jag tre set om åtta repetitioner av markpress, ett set om åtta repetitioner av liggande benböj, biceps curls och knäböj med 20 kg flowtank. Jag gjorde också en minut sidplanka på balanskuddar på respektive sida.

På söndagen gjorde jag viktbyxor (2 kg per ben) med en inledande cirka 25 meter plan sprint utan viktbyxor, fyra repetitioner av omväxlande plan och med åtta minihäckar med 1,85 m avstånd sprintar med viktbyxor och en avslutande sprint utan viktbyxor (totalt tio cirka 25 meter långa sprintar).

I morse gjorde jag ett träningslopp på 200 meter på cirka 32,8 sekunder. Jag filmade loppet och mätte tiden.

På lördag skall jag springa 200 meter på Tfik inne i Uddevalla.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu