BloggProffs

V-sit medicinbollskast, clubbell gama cast och 400 meter snabbast på träning i år

Under de senaste dagarna har jag gjort v-sit medicinbollskast, tre set om tio repetitioner med 12 kg mjuk medicinboll. Jag har också gjort clubbell gama cast, tre set om åtta repetitioner, medsols och motsols, med 8 kg clubbell och två set om åtta repetitioner, medsols och motsols, med 12 kg clubbell.

Idag sprang jag också 400 meter för sista gången innan IVSM i helgen. Tidigare har jag sprungit på 81, 79, 78 och 78 sekunder. Jag hade satt upp en kvalgräns på 75 sekunder. Det blev 74 sekunder! Jag kände faktiskt inte av laktatpåslaget särskilt mycket. Jag blev så klart trött med cirka 100 meter kvar, men jag fick varken ont i benen eller stumnade så mycket. Nu skall jag ta tre dagar utan någon löpträning. Det blir nog bara tex v-sit medicinbollskast, clubbell gama cast och promenader.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu