BloggProffs

Sandträning

Idag körde jag ytterligare ett pass med sandlöpning med sex set om tre repetitioner av att springa från centrum av längdhopsgropen ut till alla hörnen och tillbaka. Sedan gjorde jag tre repetitioner av löpning över fyra 20 cm höga häckar i sanden och upprepade stående längdhopp fram och tillbaka i gropen.

Jag dubblerade alltså antalet set i den inledande sandlöpningen. Det var kanske inte helt bra. Jag borde ha nöjt mig med att öka till fyra set. Nu efter träningen har jag ganska rejält ont i den vänstra delen av ländryggen. Efter tre set har jag känt av denna smärta svagt, men det blev betydligt värre efter sex set. Jag har böjt ryggen bakåt och fått massage. Under natten blir det liniment. Förhoppningsvis släpper det. Annars är Ymerspelen inomhus om en vecka i farozonen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu